BIOCREDIT COVID-19 AG gyors teszt

1 csomag (20db) ára: 76 000 Ft

(3 800 Ft/db 5% áfát tartalmaz)

A BIOCREDIT Ag az egyetlen antigén teszt Magyarországon, amit hazai kórházak és vezető magánlaborok széles körben teszteltek az elmúlt időszakban. A termék hazánkban és Németországban egyaránt a legpontosabb – PCR szintű – de annál gyorsabb eredményt adó antigén tesztnek bizonyult. Használatával eredményesen és gyorsan gátat lehet szabni a Covid-19 vírus terjedésének akár munkahelyi, akár családi közegben, irodaházakban, reptereken és szolgáltató központokban egyaránt.

Mi az az S-Antigen (Ag) teszt?

Magas specificitású, a PCR-hez képest alacsonyabb érzékenységű, de annál gyorsabb és olcsóbb vizsgálati módszer. A vírust közepes vagy magas mennyiségben ürítő páciensek légúti mintáinak elemzése során a vírus S-proteinjét mutatja ki. Abban az esetben ideális, ha nagy valószínűséggel COVID-19-cel fertőzött a beteg, és ezt szeretnénk kimutatni. Az antigen jelenlétét a tünetek megjelenésének már 2. napjától mutatja ki.

Az antigén teszt direkt víruskimutatáson, pontosabban a vírus egyik fehérje alkotórészének kimutatásán alapul. Így tehát ez a teszt – hasonlóan a PCR vizsgálathoz – a vírus jelenlétét mutatja ki; akkor pozitív, ha a koronavírus már megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Ez már a tünetek megjelenése előtti 1-2 napban bekövetkezik, tehát ez a teszt is a PCR-hez hasonlóan kimutathatja a fertőzést. Nagy előnye, hogy a vizsgálat gyors, a minta levétele után 15 perccel eredményt ad és olcsóbb, mint a PCR vizsgálat.

Egy kiszerelési egység:

  • 20 db tesztkazettát
  • 20 db steril orr-garat tampont
  • 20 db csövecskét a minta hígításához
  • 20 db szűrőfedelet, valamint
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítást tartalmaz.

Rendelés: rendeles@gphealth.hu vagy info@gphealth.hu